Регистрация на Търговски обект

Всеки търговски обект подлежи на вписване в регистъра на Столична община. За случая е необходимо да бъде подадено „Заявление за работно време”,
"Заявление за работно време" е документ, необходим на фирмата, за да бъде вписан обекта в регистъра на търговските обекти в Столична община,с което се узаконява функционирането на дейността.Наредбата за цяла София е една,но малките общини имат различни изисквания по спазването и. Хубаво би било преди подаването на документите по заявлението, да се консултирате със специалист,защото всяка грешка може да Ви създаде доста главоболия. По телефона или имейл ще Ви посъветваме безплатно и ако решите, ние ще свършим всичко вместо Вас.


* За работно време, между 22:00ч. - 06:00ч., ако обектът е разположен в сграда с етажна собственост, се търси съгласяемост от 50% + 1 от собствениците на помещения, като в това число се изисква задължително съгласие от преките съседи. Друго условие е, да бъде извършено измерване на допустимите нива на шум, които трябва да бъдат в норма, за да бъде издействано удълженото работно време.Ние може да Ви съдействаме за това измерване, както и за други необходими неща пред Инспекцията по труда .

0988992772

©2020 by Sofia Accounting