Регистрация в БАБХ

Ако Вашият бъдещ бизнес план включва производство,съхранение и търговия на храни и напитки и работа с тях , той трябва да бъде регистриран в Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ).
Нашата грижа е да Ви съдействаме в осигуряването на удостоверение за регистрация на Обект за храни, например:
Кафене
Магазин за хранителни продукти
Плод и зеленчук
Изработваме система за самоконтрол за всякакви обекти ( ДХП,ХАСЕП).Подаваме и получаваме документи от Ваше име.Подготвяме договор за ДДД обработка,осигуряваме дневници и здравни книжки - с една дума - вършим всичко вместо Вас. Гарантираме, че няма да пропуснете нищо от изискванията на закона. С нас ще си спестите време и грешни стъпки при изваждането на документите. Бихме могли да съдействаме и за цялостния процес в реализирането на Вашия бизнес:

Регистрация на фирма- ЕООД/ООД
Наемане/закупуване на помещението, в което ще се извършва дейността
Регистрация към БАБХ...
Както и всяка следваща стъпка, която Ви предстои, за да бъде вашият бизнес завършен. Не губете време! Свържете се с нас и поискайте своята безплатна консултация!

Също така, ние, от София Акаунтинг можем да Ви съдействаме за договори с фирми за извозване на странични животински продукти (СЖП). Страничните животински продукти са 3 категории, като най-често срещаната категория касае извозването на СЖП от ресторанти и заведения за обществено хранене, работещи с продукти от животински произход.

Много често тези храни не се събират, изнасят и обработват правилно от обекта, което е източник както на потенциални опасности за здравето на хора и животни, така и на сериозни нарушения на нормативните изисквания в тази област.

0988992772

©2020 by Sofia Accounting